Delegacioni shqiptar që dërgoi Kurorën e Skënderbeut në Romë sipas Prefekturave.

Sipas Shkrimit te Dashnor Kalocit

Kryeministri Shefqet Vërlaci dhe Ministri i Drejtësisë, Xhaferr Ypi

  • Prefektura e Beratit

Sami Vrioni, Qemal Vrioni, Ferit Vokopola, Pilo Papa.

  • Prefektura e Elbasanit

Dervish Biçaku, Bexhet Hydi, Ibrahim Biçaku, Qemal Karaosmani, Vissarion Xhuvani.

  • Prefektura e Korçës

Selim Mborja, Thodoraq Mano, Rafail Prodani, Xhevdet Starova.

  • Prefektura e Vlorës

Ali Asllani, Kristaq Strati.

  • Prefektura e Gjirokastrës

Reis Selfo, Jan Dado, Niko Polo, Safet Libohova, Rexhep Plaku.

  • Prefektura e Shkodrës

Ndoc Pistulli, Ymer Kopliku, Kol Bibë Mirakaj, Mark Kakarriqi, Zef Boriçi, Omer Rruzhdija.

  • Prefektura e Kosovës:

Ismet Kryeziu, Avni Gjilani, Rrok Berisha.

  • Prefektura e Durrësit

Dhimitër Popa, Kristaq Zaguridha, Shefqet Çelkupa, Shasivar Alltuni.

  • Prefektura e Dibrës

Cen Elezi, Selim Kaloshi, Shaqir Dema, Faik Shehu.

  • Prefefektura e Tiranës

Zef Kadarja, Ali Qoraliu, Ismet Petrela, Sirri Toptani.

Përveç delegatëve të shënuar më sipër, në listën e botuar nga gazeta “Drita” në prillin e vitit 1939, figurojnë të shënuar edhe këta persona: Sulo Xhyberi, Petrit Gega, Burhan Beu, Hiqmet Hadëri, Kristofor