Arian Cani

Arian Çani ‘vë në siklet’ ministren e re të Ramës, i bën pyetjen që nuk e priste. –

25/01/2019. Ministrja e re e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini ka treguar eksperiencat e saj profesionale të mëparshme, para se të bëhej zv. Ministre dhe më pas ministre.

Pjesë nga biseda

Arian Çani: Ti je pjesë e George Soros pra. Po nuk ishe pjesë e sektit nuk do të ishe këtu. Është logjike kjo që them unë, s’po e them në ajër

Besa: Unë jam këtu falë eksperiencës time

Çani: Po, ka shumë si puna jote, por i mungon ky kriter, që nuk njohin atë…

Besa: Ke të drejtë të bësh çdo analizë, por unë nuk pajtohem me të

Gazeta Sot