Dëshira e Kosovës për anëtarësimin në Këshillin e Evropës ka ngjallur shumë reagime në Serbi, duke shqetësuar dhe presidentin Aleksandër Vuçiç.

Këshilltari i kryeministrit Albin Kurti, Jeton Zulfaj, ka thënë se tanimë Kosova ka 2/3 e votave të nevojshme për anëtarësim në këtë institucion.

Gazeta Shqip