Zuckerberg Hapi tjeter i Facebook komunikimi telepatik

Zuckerberg: Hapi tjeter i Facebook, komunikimi telepatik

Themeluesi i Facebook-ut, Mark Zuckerberg thotë se komunikimi me telepati është në rrugë e sipër.

Një gjë e tillë mundëson shpjegimin e asaj se çka mendojnë njerëzit.

“Besoj se një ditë do të mund të t’i dërgojmë mendimet e plota te njëri-tjetri duke përdorur teknologjinë. Do të mund të mendoni diçka dhe miqtë tuaj do të jenë në gjendje që menjëherë të provojnë atë, nëse kjo është dëshira juaj”, thotë ai.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama