Zbulimi trondites i hakerave tre mbeshtetes te ISIS ne zyren shteterore ne Londer

Zbulimi trondites i hakerave, tre mbeshtetes te ISIS ne zyren shteterore ne Londer

Hakerat pretendojnë se disa profile të mbështetësve të Shtetit Islamik kanë vepruar nga adresa internet që janë lidhur nga Departamenti i Punës dhe Pensioneve në Britaninë e Madhe.

Një grup ekspertësh të rinjë kompjuterash që vetëquhen VandaSec kanë nxjerrë provat duke treguar se të paktën profilet e tre mbështetësve të ISIS janë lidhur nga zyrat në Londër të Departamenti të lartpërmendur.

Çdo kompjuter dhe celular hyn në internet duke përdorur një adresë IP, që është njëfarë numri identifikimi.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama