Zbritje emergjente ne shkretetire piloti Shef jam akoma gjalle

Zbritje emergjente ne shkretetire, piloti: Shef, jam akoma gjalle

Dy persona ishin drejtuar në Sllovaki në bordin e një IRS Airlines Fokker 100 për të zgjidhur një problem hidraulik, por diçka në udhëtim nuk ka funksionuar. Është humbur kontakti me radion dhe piloti është detyruar të bëjë një ulje emergjence, por nga avioni, në fluturim nga Bratislava në Nigeri, janë humbur plotësisht të gjitha gjurmët. Pastaj njoftimi në “Twitter”: Shef, jam akoma gjallë”, – me një foto të shoqëruar të avionit të rrëzuar në shkretëtirë.

Pozicioni i saktë i uljes së emergjencës është akoma i panjohur, por dihet që është brenda kufijve të Nigerit, vend fqinj pranë Nigerisë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama