Vrapoi 500 km ne 86 ore pa fjetur asnje cast

Vrapoi 500 km ne 86 ore pa fjetur asnje cast

Kim Allan është një atlete e specializuar në ultra-maratone, ndërsa objektivi i saj i hershëm ishte të thyente rekordin e ri botëror. Pas tentativës së parë, dështoi. Por pas një viti arriti të kapte rekordin e ri botëror për distancën më të gjatë pa fjetur asnjë moment, duke përshkuar 500 km në 86 orë, 11 minuta dhe 9 sekonda. Shpejtësia mesatare, siç edhe kuptohet qe më shumë se e ulët, por largësia që ajo bëri duke vrapuar që shumë e madhe.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama