Vjedh automjetin ushtarak E doja per xhiro

Vjedh automjetin ushtarak: E doja per xhiro

Stafi nuk e kishte vënë re që çelësat ishin ende në kamion, ndërsa gruaja mendoi të bënte një xhiro me njërin nga automjetet e ushtrisë që ishin në panair.

Megjithatë, ajo nuk shkoi shumë larg, pasi u përplas me hyrjen e gjitha në xhama, duke bërë që të shkaktojë dëme materiale.

Pas përplasjes, gruaja tha se kishte parë çelësat por nuk e mendoi se ato ishin të vërtet. Ajo deklaroi se kur kamioni u ndez e kapi paniku dhe nuk e dinte se çfarë të bënte. Rasti është duke u hetuar për të kuptuar nëse ka ndonjë arsye të veçantë pas gjithë kësaj ndodhie.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama