Vendi i deputeteve eshte ne parlament... por ndonjehere ndodh edhe keshtu

Vendi i deputeteve eshte ne parlament... por ndonjehere ndodh edhe keshtu

Të tallesh me jetën e qytetarëve asnjëherë nuk është një vendim i zgjuar për një ligjvënës dhe herët a vonë “do të marrësh kusurin”. Një turmë në hyrje të godinës së parlamentit ukrainas hodhi në koshin e mbeturinave deputetin Vitaly Zhuravsky. Ky i fundit është një ish-anëtar i partisë së presidentit të rrëzuar nga protestat popullore, Viktor Janukoviç.

Përveç angazhimit të tij në krah të presidentit që populli ukrainas e fajëson së bashku me Moskën për krizën që shpërtheu në lindje të vendit, Zhuravsky është bërë disa herë nismëtar i ligjeve të kontenstuara për shkelje të të drejtave të njeriut.

 

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama