Veliaj shpall fitoren Kam pergjegjesine e ndryshimit te Tiranes

Veliaj shpall fitoren: Kam pergjegjesine e ndryshimit te Tiranes

Erion Veliaj ka shpallur fitoren në Tiranë. Në fjalën e tij të marrë pas fitores së zgjedhjeve të 21 qershorit, ai premtoi se ka përgjegjësinë e ndryshimit të Tiranës.

"Një ditë shumë e rëndësishme. Nëse ka dikush që ishte cinik për qytetarinë e këtij vendi, ishte skeptip demokracinë tonë, qytetarët konfirmuan demokracinë dhe i dhanë fitoren ASHE-së në 46 bashki të Shqipërisë.

Kjo fitore në 46 nga 61 bashki është fitorja më mbresëlënese nga socialistët dhe progresistët. Me këtë fitore, shumica vendosi ta çojë Shqipërinë në drejtimin e duhur", tha ai.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama