Vdesin bashke pas 60 vitesh martese

Vdesin bashke, pas 60 vitesh martese

Një histori dashurie që ka çuditur të gjithë botën! Një dashuri e pandashme mes dy njerëzve që kanë ndarë gjithçka për 60 vjet dhe në fund nuk janë ndarë edhe përball vdekjes. Burri i saj u shtrua në spital për një infeksion në veshka, ndërsa disa muaj më pas gruaja e tij u shtrua në spital për një infarkt në zemër. Dy të dashuruarit kanë qëndruar në të njëjtën dhomë spitali dhe e kanë mbështetur njëri-tjetrin deri në fund. Pak minuta, pas vdekjes së të shoqes edhe burri pushoi së jetuari.

Pas 60 viteve jetesë dy të dashuruarit nuk janë ndarë edhe përball vdekjes. Ata vdiqën të dy në të njëjtën kohë! “Ata nuk mund të jetonin pa njëri-tjetrin”, ka thënë nipi i dy të ndjerëve.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama