Tronditese! Ne kerkim te nje jete me te mire

Tronditese! Ne kerkim te nje jete me te mire

Para pak ditësh u raportua për një kamion, të mbushur me emigrantë shqiptarë, që mbërritën në Angli nga Franca. Shqiptarët ishin në gjendje të rëndë shëndetësore, mes tyre kishte gra dhe fëmijë. Realiteti në portin e Calais në Francë është i dhimbshëm.

Shumë prej emigrantëve ilegalë u sulen kamionëve që udhëtojnë drejt Anglisë. Kjo foto tregon se sa larg janë gati të shkojnë ata për të shkuar në Angli.

Mes tyre ka shumë emigrantë shqiptarë, kryesisht nga zona verilindore. Duke tentuar të tilla manovra, ata humbasin edhe jetën. Para pak javësh një djalë dhe një vajzë nga Shqipëria u shkrumbuan të gjallë në tentativë për të shkuar në Angli.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama