Tre filxhane caji dhe thojini lamtumire diabetit

Tre filxhane caji dhe thojini lamtumire diabetit

Pirja e tre filxhanëve me çaj në ditë mund të reduktojë në minimum rrezikun nga diabeti. Madje edhe nëse çajit i shtoni dy lugë qumësht. Përbërësit naturalë të çajit luftojnë sheqernat në gjak dhe i shpërbëjnë ato. Ulja e sheqerit në gjat lufton diabetin tip-2. Madje studimi vërtetoi se edhe nëse i shtoni qumësht çajit tuaj, efekti mbi diabetin do të jetë i njëjtë. Por nga të gjithë çajrat më i preferueshmi për luftimin e diabetit është çaji i zi. Çaji i zi ul ndjeshëm nivelin e glukozës në gjak.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama