TIFF vjeshta nderkombetare e filmit

tiffTirane 27 Tetor /ATSH- Megi Zonja/.- Tirana International Film Festival rikthehet për t'u dhënë magji mbrëmjeve të vjeshtës kryeqytetase nga 28 tetori deri ne 5 nëntor në Kinema Millenium në Tiranë

Imazhet, personazhet, historitë, drita e projeksioneve dhe mijëra frame film janë në portat e kryeqytetit shqiptar. Tirana International Film Festival në edicionin e tij të 13-të jo vetëm vijon të mbetet besnik i dashamirësve të kinemasë, por edhe ti japë qytetit atmosferën magjike të Artit të Shtatë.

4,200 aplikime filma nga 110 vende të botës që kanë synuar pjesëmarrjen në TIFF janë treguesi i cilësisë së këtij festivali në listën "must" të Festivaleve rajonale të Kinemasë.

/f.n/


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama