Snowden Alienet po perpiqen te kontaktojne me Token

Snowden: Alienet po perpiqen te kontaktojne me Token

Edward Snowden pretendon se alienët janë duke bërë përpjekje për të kontaktuar me Tokën pikërisht në këtë moment.

Ish-punonjësi i Agjencisë Kombëtare të Sigurisë amerikane e bëri një deklaratë të tillë teksa vazhdon të jetojë i izoluar në Rusi pas rrjedhjes së informacioneve që kreu lidhur me faktin se si agjencitë qeveritare amerikane i monitoronin dhe i përdornin të dhënat personale.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama