Saimir Pirgu ne kopertinen e revistes spanjolle Opera Actual

Saimir Pirgu ne kopertinen e revistes spanjolle 'Opera Actual'

Revista spanjolle e operave “Opera Actual”, ka zgjedhur tenorin shqiptar me famë botërore,  Saimir Pirgun si personazhin kryesor të kësaj reviste për muajin korrik dhe gusht. Në këtë revistë, Pirgu ka dhënë edhe një intervistë i cili ka folur rreth rolit të tij në “Boheme”.

Ai ka folur edhe rreth albumit të tij “Il Mio Canto”, karrierën dhe për projektet e tij që do t’i realizojë në të ardhmen.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama