Riatdhesimi Gjermania publikon datat e kthimit te azilkerkuesve

Riatdhesimi, Gjermania publikon datat e kthimit te azilkerkuesve

Ambasada gjemrane në vendin tonë ka bërë të ditur datat e ktihimit dhe riatdhesimit të azilkërkuesve shqiptarë në atdhe. Përmes një komunikate për mediat, ambasada gjermane në vendin tonë ka bërë publike datat e ktihimt të azilkërkuesve, për të paktën 2 javët e ardhshme.

Në njoftimin e saj ambasada bën të ditur se në këto 2 javë do të riatdhesohen të paktë 380 azilkërkues.

Ja datat e riatdhesimit:

Në datën 02.09, ora 14:10  – rreth 200 persona
Në datën 02.09, ora 14:40  – rreth 140 azilkërkues
Në datën 03.09, ora 14:00  –  rreth 40 azilkërkues
Në datën 04.09, ora 15:15 – Numri i saktë nuk na është bërë ende i ditur
Në datën 10.09, ora 16:20 – Numri i saktë nuk na është bërë ende i ditur


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama