Rendohet bilanci i grushtit te shtetit 41 police 2 ushtare 47 civile dhe 104 puciste te vrare

Rendohet bilanci i grushtit te shtetit: 41 police, 2 ushtare, 47 civile dhe 104 puciste te vrare

Arrin në 194 vetë numri i viktimave gjatë natës së përgjakur të grushtit të shtetit në Turqi. Deri tani raportohet për 41 punonjës policie, 2 ushtarë dhe 47 civilë që kanë humbur jetën në përleshje, ndërsa nga puçistët llogariten 104 të vrarë. Megjithatë, bilanci ende nuk është përfundimtar dhe mund të vijë në rritje.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama