Punetori me fatlum i botes paguhet 93 mije dollare per tu argetuar

Punetori me fatlum i botes: paguhet 93 mije dollare per t'u argetuar

Një djalë fatlum kalifornian bën një punë të cilën të gjithë do ta ëndërronin: paguhet për t’u argëtuar. I riu mban titullin “Shefi shakaxhi” i New South Wales-it në Australi. Detyra e tij është që udhëtojë në të gjithë Australinë për gjashtë muaj rresht dhe të argëtohet sa më shumë të mundet. Ky nëpunës jo i zakonshëm duhet gjithashtu të testojë çdo vend kulturor australian dhe ta promovojë atë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama