Lideret boterore mesazhe urimi per pervjetorin e pavaresise

 Lideret boterore mesazhe urimi per pervjetorin e pavarësisë
Udhëheqësit e Kosovës po bëjnë përgatitjet e fundit për kremtimet e nesërme, duke u kërkuar qytetarëve të ruajnë qetësinë dhe sigurinë. Ata po u bëjnë thirrje edhe qytetarëve serbë që të bëhen pjesë e procesit politik në Kosovë, ndërsa Beogradit të shkëputet nga e kaluara dhe t'i japë fund kundërshtimit të pavarësisë së Kosovës.VOA

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama