Polici rrugor e quan Begjo marken Peugout!

Polici rrugor e quan 'Begjo' marken 'Peugout'!

Janë jo të paktat rastet kur gjobat e policisë rrugore bëhen pjesë e humorit të rrjeteve sociale, për shkak të gabimeve që mund të kenë të shkruar në të.

Këtë radhë nuk bëhet fjalë për gabime, por për analfabetizëm. Një qytetare ka postuar në Facebook, gjobën e vënë nga efektivët rrugorë, ku sipas saj gjoba jo vetëm ka qenë e gabuar, por qesharak është edhe fakti që polici automjetin e saj e ka shkruar “Begjo” dhe jo “Peugeot”


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama