Pitbulli shqiptar qe po e cmend boten

Pitbulli shqiptar qe po e cmend boten

Titusin është pitbulli shqiptar që është i vetmi në llojin e tij. Qeni që po çmend rrjetet sociale në botë ka ngritur disa pikëpyetje. Lëkura e tij ngjan me një të gatopardi, ku ka hedhur idene seqeni mund të jetë lyer nga dikush me bojë ndërsa të tjerë mendojnë se qeni mund të jetë një shartim mes qenit dhe gatopardit. Ndërkaq ka dhe mendime të ndryshme të cilët pohojnë se qenimund të jetë i ngjashëm me daksundët saharianë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama