Pinte cdo dite tre filxhane me caj jeshil por...

Pinte cdo dite tre filxhane me caj jeshil, por...

Një adoleshente është shtruar në spital dhe po trajtohet për hepatit dhe dëmtim në mëlci, pasi pinte çdo ditë nga tre filxhanë me caj jeshil.

Adoleshentja u bë e verdhë komplet dhe mjekët thonë se ky është një paralajmërim për të gjithë ata që konsumojnë me tepri çajin jeshil, duke besuar se shërben për dietë.

Rasti i 16-vjeçares është publikuar nga British Medical Journal.

Kur u pyet në spital, vajza tha se e pinte çajin për të dobësuar.

Ajo e kishte blerë çajin përmes internetit dhe mbishkrimi mbi paketim ishte në kinezçe.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama