Perplas makinen e parkuar kur del nga xhamia por gjesti qe ben...

Perplas makinen e parkuar kur del nga xhamia, por gjesti qe ben...

Një qytetar përplasi gabimisht parakolpin tek targa e një makine që ishte parkuar para tij teksa po dilte nga xhamia ku ishte falur. Në vend që të largohej pa bërë zhurmë si çdo bënin pjesa më e madhe e njerëzve ai la një pusullë për drejtuesin e mjetit të dëmtuar.

Në të ai i kërkon falje dhe i lë numrin e telefonit për ta dëmshpërblyer, shkruan “Harta Dixhitale” në FB. Ja pra që ka ende njerëz të mirë në Shqipëri!


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama