Para mbledhjes se qeverise dergon vajzen ne kopesht

Para mbledhjes se qeverise dergon vajzen ne kopesht

Kryeministri britanik David Cameron mund të jetë një njeri me axhendë shumë të zënë dhe me çështje vërtet të rëndësishme për të zgjidhur gjatë ditës së tij, por ai do ti bëjë të gjitha këto pasi të ketë kryer detyrën si baba, të çojë vajzën e vogël në kopësht.

 

Ai është fotografuar sot duke mbajtur mbi shpinë vajzën tre vjeçe Florencë përgjatë rrugës për në kopështin e saj.

 

Vetëm pak minuta më pas ai mblodhi kabinetin qeveritar, ku u diskutuan çështje si Ukraina dhe pagesat në sektorin publik


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama