Paisjet shtepiake

Paisjet shtepiake
Cdo paisje harxhon energji elektrike ne varesi te fuqise se tyre, po japim disa vlera ne kete tabele per te informuar qytetaret se sa harxhojne ne shtepite e tyre dhe mund te llogarisim me lehtesi se sa kane harxhuar ne muaj.

Televizori - 100 W/h
Llamba - 100 W/h
Lambat e ftohta - 15 deri ne 40 w/h
Kondicioneri - 2 deri ne 8 kiloW/h
Lavatricja - 2kW/h
Boliera e dushit - 1.2 deri ne 4 kw/h
Soba - 7.5 kw/h njera plitke por kjo varet nga rrezistenca e plitkes
Frigoriferi - 120 w/h

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama