Padit gruan per femijet e shemtuar dyshon tradhti por ja cfare zbulon

Padit gruan per femijet e shemtuar, dyshon tradhti, por ja cfare zbulon

Një burrë kinez është ndarë nga bashkëshortja dhe e ka paditur atë duke i kërkuar si dëmshpërblim një vlerë prej 120 mijë dollarësh me akuzën se ka sjellë në jetë fëmijë të shëmtuar.

Gjykata ia ka pranuar kërkesën dhe ka vendosur të ndëshkojë gruan, e cila bashkë me divorcin, e paratë që do paguajë, ka nxjerrë në shesh edhe të vërtetën, që i kishte fshehur burrit.

Nuk bëhet fjalë për tradhti, por pë një operacion plastik që kishte bërë para martese, pasi ishte e shëmtuar.

Burri pretendonte se fëmija i tretë befas qe shumë i shëmtuar dhe kjo sipas tij ndodhte sepse ajo e kishte tardhtuar dhe se fëmija nuk i ngjante.

Por gruaja u detyrua të tregonte të vërtetën, që ishte se ajo i ishte nënshtruar një operacioni plastik prej 100 mijë dollarësh, pasi ishte shumë e shëmtuar para se të njihej me burrin.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama