Nuk i pelqeu fotoja i kerkuari i dergon nje selfie policise

Nuk i pelqeu fotoja, i kerkuari i dergon nje 'selfie' policise

Një të kërkuari nga policia në Peru nuk i pëlqeu fotoja e publikuar nga policia dhe vendosi t’i dërgonte një më të mirë. Donald Pugh, 45 vjeç, i kërkuar për disa krime, bëri një selfie dhe ia dërgoi në Facebook policisë.

“Kjo foto është shumë herë më e mire se ajo që keni shpërndarë ju, e cila është e tmerrshme”, shkruante Pugh, me lutjen që policia ta ndryshonte.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama