Nuk e keni pare kurre nje Miss Universe keshtu! (Foto)

Nuk e keni pare kurre nje Miss Universe keshtu! (Foto)

Dikur ajo ishte Miss Universe. Por tani Stefania Fernandez ka vendosur që të pozojë në këtë mënyrë, e mbuluar me gjak dhe pisllëk në përpjekje për të ndërgjegjësuar vendin e saj, Venezuelën, kundër dhunimit të të drejtave të njeriut. Ajo është kurorëzuar si më e bukura në botë në vitin 2009.

Fotot e saj simbolizojnë dhunën që ka përfshirë Venezuelën për shkak të protestave anti- qeveritare. Deri më tani 28 persona kanë gjetur vdekjen gjatë protestave anti- qeveritare, që nisën në shkurt. Fushata e Fernandez quhet “Zëri juaj është fuqia juaj” dhe është edhe kundër shtypjes së medias në vendin socialist.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama