Nisen per pushime ne plazhin e Durresit cifti nga Kosova kthehet mbrapsht i tmerruar

Nisen per pushime ne plazhin e Durresit, cifti nga Kosova kthehet mbrapsht i tmerruar

Kanë marrë rrugën nga Kosova për të kaluar një fundjavë ndryshe në bregdetin shqiptar po shihni ç’ju kanë parë sytë. Kur kanë mbërritur në Durrës kanë gjetur kafshë të ngordhura, duke bërë që të mos e shijojnë aspak detin nga frika e ndonjë infeksioni.

Në një letër derguar Jeta Osh Qejf, ata shkruajnë: “Durresi 28.05.2016. Me saksisht ne plazhin te shkembi i Kavajes. Gjate vikendit (Fundjaves) kem per vizite ne durres dhe hasem ne kafsh te tilla e cila dyshohet te jete Dele ose Kal i vogel i mbytur dhe kalbur, kurse llojin e peshkut se di, mirepo ka qene mbi 10kg dhe mjaft i madhe dhe ka ikur vikendi pa u lare ne deti fare per arsye siq shihet ne foto. kjo eshte nje vrejtje per qeverine shqiptare dhe ministrine e turizmit. Le ta shofin me argumente se si e shef nje kosovar (nje turist) bregdetin shqipetar”.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama