Nis peticioni per futjen e gjuhes shqipe ne menune e iPhone

Nis peticioni per futjen e gjuhes shqipe ne menune e iPhone

Një i ri shqiptar në Shtetet e Bashkuara ka nisur një peticion ku kërkon që në menunë e iPhone të futet edhe gjuha shqipe.

iPhone ka një menu gjuhësh shumë të pasura por shqipja mungon ën të.

Endri Binaj, i ri që jeton në Nju Jork dhe ka nisur peticionin tha se mendonte që në iPhone kishte vetmë gjuhë të popujve t ëmëdhenj por kur pa që kishe edhe gjuhë të shteteve më të vogla se Shqipëria atëherë i ra në mend të bënte peticionin.

Peticionit i duhen më pak se 400 nënshkrime për të shkuar në zyrat e Apple.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama