Ngrohja globale New York-u do te permbytet nga uji brenda vitit 2300

Ngrohja globale, New York-u do te permbytet nga uji brenda vitit 2300

A arrini ta besoni se New York-u do të zhduket komplet pas disa dekadash? Sipas një studimi të fundit shkencor ndërkombëtar, duket se ky metropol do të përmbytet nga uji brenda vitit 2300. Është folur për një skenar gati apokaliptik. Shkaku mendohet se do të jetë ngrohja globale! Pavarësisht gjithë përpjekjeve vëllimi i deteve dhe oqeaneve do të rritet shumë dhe për pasojë do të ndodh diçka e tillë!


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama