Neuroza seksuale te prinderve tane- Performanca skenike sjell dramen e Lukas Barfuss ne skene

TIRANË, 28 Tetor / ATSH - Klajdi Musabelliu - Në Teatrin Kombëtar të premten e 30 tetorit ora 20:00, do të vijë në skenë një shfaqie ndryshe nga ç'jemi mësuar të shohim.

Rovena Lule Kuka do të sjellë kësaj here një performancë skenike, një zhaner i cili nën titullin "Neuroza seksuale të prindërve tanë" sjell dramën e autorit Lukas BarfusS.

Vepra e Barfuss do të intepretohet nga aktorët e teatrit si Loredana Gjeci, Eva Alikaj, Vasjan Lami, Helidon Fino, Arben Derhemi, Nerital Liçaj dhe Natsha Sela.

Leximi skenik i kësaj drame, nën kujdesin e Rovena Lule Kuka, kërkon të nxisë vëmëndjen e miqve të teatrit, të cilëve kësaj here do tu ofrohet një shfaqe e trajtuar ndryshe nga ç'janë mësuar të shohin ata, shfaqe kjo e cila do të përcjellë dhe disa mesazhe.

/k.m/ /a.g/


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama