Nena Tereza fytyra ne 10 dollareshin e Amerikes?

Nena Tereza, fytyra ne 10 dollareshin e Amerikes?

Kandidati për President të Amerikës John Kasich ka propozuar që humanistja shqiptare Nene Tereza të jete fytyra e 10 dollarëshit amerikan.

Ndersa Jeb Bush guvernator nga Ohaio ka kërkuar që në këtë monedhë amerikane të jetë fytyra e Margaret Thatcher, por kjo ide nuk u mbështet.

Pavarësisht se edhe Nëna Tereza nuk eshte amerikane, Kasich tha se ai e ka takuar atë dhe se ishte një grua e ëmbël.

Kandidati tjetër për President Donald Trump ka kërkuar që në monedhën amerikane të jetë fytyra e vajzës së tij, ndersa një tjetër politikan ka thënë se më mirë do të ishte që nëna e tij ta zë vendin në 10 dollarësh.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama