Kush ka zemren e madhe ka dhe shtepine e madhe.” (Proverb danez)

Ne faqet e Banimit jane permbledhur informacione mbi gjetjen e baneses. Ne keto faqe flitet, midis te tjerash, edhe mbi menyra te ndryshme te banimit: banimi me qira, banimi ne banese private dhe banesa me te drejte banimi.

Gjithashtu ne faqe jepen informacione mbi te drejtat dhe detyrimet e qirapaguesit. Per me teper, ne faqe gjenden informacione te dobishme mbi mbeshtetjen financiare per banese dhe mbi çeshtje te pergjithshme qe lidhen me banimin.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama