NASA 2016-ta do te jete viti i ferrit temperature super te larta

NASA: 2016-ta do te jete viti i ferrit, temperature super te larta

NASA ka dhënë një lajm shqetësuar për sa i përket temperaturave gjatë vitit 2016-të. Sipas ekspertëve të NASA-s, ky vit do të jetë më i nxehti në histori, ku temperaturat e larta pritet të vijojnë deri në fund të muajit tetor.

Sipas ekspertëve, vera do të jetë e nxehtë dhe e thatë, ku parashikohen temperature ekstremisht të larta në shumë vende të botës.

Ndërkohë që gjatë muajit prill janë shënuar temperatura rekord.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama