Me shume njerez kane vdekur nga selfie-t se nga... peshkaqenet

Me shume njerez kane vdekur nga selfie-t se nga... peshkaqenet

Peshkaqenët mund të jenë krijesat më vdekjeprurëse në planet, por ka edhe një rrezik më të madh për jetën tuaj: fotot selfie.

Më shumë njerëz kanë vdekur sivjet duke bërë foto selfie, sesa nga sulmet e peshkaqenëve.

Në total numri i atyre që kanë vdekur duke bërë selfie është 12, ndërkohë që ka pasur vetëm 8 viktima nga peshkaqenët.

Javën e shkuar, një 66-vjeçar japonez vdiq duke bërë një selfie në Taj Mahal.

Ai rrëshqiti dhe u përplas në shkallë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama