Me gjoksin jashte per te drejtat e grave shqiptarja pjese e Femmen

Me gjoksin jashte per te drejtat e grave, shqiptarja pjese e Femmen

Zana Ramadani është 29 vjeç dhe jeton në gjermani, ku është përfshirë jo rrallë në protestat e lëvizjes Femmen për të drejtat e grave dhe kundër industrisë së seksit. Ramadani protestoi nudo për herë të parë në një shfaqe fotosh gjatë spektaklit Germany Nezt Top Model duke sulmuar topmodelen Hajdi Klum. “Hajdi sot nuk ka foto për ty”, bërtiti në gjermanisht vajza, ndërsa ajo është fotografuar në disa prej protestave të Femmen dhe në një prej tyre ajo ka të shkruar mbi gjokse “shqiptar”


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama