May dhe Hammond refuzojne te xhirojne pa Clarkson

May dhe Hammond refuzojne te xhirojne pa Clarkson

Top Gear mund të kishte vazhduar ndërkohë që Jeremy Clarkson është pezulluar nga BBC, por James May dhe Richard Hammond kanë refuzuar që të xhirojnë pa drejtuesin kryesor. Një zyrtar i BBC nisi bisedimet me ta, për të realizuar episodet e fundit, por një burim tha se ata refuzuan.

“Ose të tre, ose asnjëri prej nesh,” thanë ata. Clarkson është pezulluar pasi goditi një nga producentët e serialit shumë të suksesshëm. Nga grushti i Clarkson, Oisin Tymon përfundoi me një buzë të çarë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama