Ky mikrcip ra nga qielli dhe hapi gropen 6 metershe

Ky mikrcip ra nga qielli dhe hapi gropen 6 metershe

Në qytetin Bridgewoter në Australi ka ndodhur një mister i pashpjegueshëm. Njerëzit atje kanë hasur në një gropë të madhe 6 metra e cila thuhet se u shkaktua nga një mikroçip i cili dyshohet se ka rënë nga qielli.

Në kartelën e cila thuhet se shkaktoi këtë vrimë thuhet se ka dokumente sekrete të nxjerra nga kompjuteri.

Kartela sipas dyshimeve ose ka rënë nga ndonjë aeroplan, ose është copë nga meteori.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama