Kosova karshillek Shqiperise rinovon shtepine e Xhafer Deves

Kosova karshillek Shqiperise, rinovon shtepine e Xhafer Deves

Ministri i Kulturës, Rinisë, Sportit, Kujtim Shala, i shoqëruar nga zëvendësministri Rexhep Hoti dhe kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri, në një vizitë në Mitrovicë, ku u pritën nga kryetari Agim Bahtiri, njofton kumtesa ministrore biseduan për bashkëpunimin ndërmjet MKRS-së dhe komunës së Mitrovicës.

Mes shumë gjërave, Bahtiri falënderoi ministrin Shala për mbështetjen që i ka dhënë Mitrovicës, sidomos për investimet e rëndësishme në përmirësimin e infrastrukturës sportive në këtë qytet, si dhe për renovimin e shtëpisë së Xhafer Devës.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama