Keshtu eshte kur grate ne Tirane duan ti bien shkurt

Keshtu eshte kur grate ne Tirane duan t'i bien shkurt

Kjo foto ka qarkulluar orët e fundit nëpër rrjete sociale. Në pamje duken dy vajza të shqetësuara pas aksidentit që iu ka ndodhur në Tiranë me Mercedesin e tyre.

Nuk kuptohet se cili ka qenë shkaku i aksidentit, shpejtësia, apo përpjekja për t’i rënë shkurt. Por mesa duket thëniet e shumta mbi rrezikshmërinë e grave në timon vazhdojnë të mbeten realiste dhe të ditës.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama