Ja ne cilin muaj duhet te kesh lindur qe te jesh me i shendetshem

Ja ne cilin muaj duhet te kesh lindur qe te jesh me i shendetshem

Më thuaj në cilin muaj ke lindur dhe do të të them se nga cila sëmundje vuan (ose do të vuash). Mund të jetë ky nëntitulli i një studimi të kryer nga Columbia University e Nju Jorkut te mbi 1,7 milionë persona, i cili ka identifikuar rastësi të mëdha ndërmjet muajit të vitit në të cilin kemi lindur dhe prirjen për t’u prekur nga disa sëmundje.

Në bazë të të dhënave të lindurit në muajin maj janë subjektet më të mbrojtur nga çdo lloj pathollogjie, ndërsa ata që kanë lindur në tetor vuajnë shëndetin më të “brishtë” të kalendarit.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama