Iphone 7 pa butonin tradicional si dhe kufjet JACK

Iphone 7 pa butonin tradicional si dhe kufjet 'JACK'

Butoni i raportuar duket të jetë i ngjashëm me trackpad-in e ri që gjendet në laptopët Apple

Telefoni i ri do të përfshijë pajisjen elektronike(hardware) të përmirësuar dhe një kamerë plotësisht të ri dizajnuar që përfshin dy lente për cilësi më të mirë të fotove dhe përmirësimin e përformancës së dritës së lehtë, sipas një raporti të ri të Bloomberg-ut.

Por ndoshta ndryshimet më të mëdha janë ato që nuk do të jenë në telefonin e ri, shkruan The Independent.

Apple do ta bëjë edhe heqjen e raportuar më parë të jack kufjeve tradicionale, gjithashtu kompania është duke planifikuar për të hequr butonin tradicional që shtypet me një klikim fizik, sipas burimeve të besueshme.

Në vend të saj do të jetë një buton që stimulon ndjesinë e shtypjes së butonit të vërtetë, pa lëvizur në realitet, thotë raporti.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama