Hyni ne gare per te fituar nje Apple Watch Apple TV GoPro 4

Hyni ne gare per te fituar nje Apple Watch, Apple TV, GoPro 4

Nga sot deri më 7 maj të gjithë ju do të keni mundesinë të hyni në lojë për të fituar 3 dhurata – Apple watch, Apple TV dhe njëGoPro Hero 4 Black Edition. Në Sapphire Now, një konferencë që po mbahet në Orlando, është edhe kompania CoreALM e cila udhëheqet nga Labinot Bytyqi një sipërmarrës i sukseshëm në Amerikë njëherit edhe krijues i rrjetit social dedikuar për profesionistët e teknologjisë informative, Solaborate.


CoreALM u mundëson njerëzve nga e mbarë bota që të marrin pjesë në këtë lojë shpërblyese dhe të fitoni njërën nga këto dhurata. Kjo është një mundësi që asesi nuk duhet humbur.

Ndjekni hapat e mëposhtëm  dhe bëjeni tuajën njërën nga dhuratat e lartëpërmendura.


•    Ndiqeni CoreALM në të gjitha keto rrjete Sociale: Facebook, LinkedIn, Twitter, dhe Solaborate.com
•    Postoni një foto tuajën nëLinkedIn ose Twitter duke mbajtur një foto me mbishkrimin “#iLoveAlm” bëni tag @CoreALM dhe përdorni këto hashtags #iLoveALM#SAPPHIRENOW #COREALMWIN
•    Postimi më kreativ I juaji me më së shumti pëlqime (likes) dhe shpërndarje (shares) fiton.
•    Fituesi do të shpallet me datën 7 Maj.

Të shohim se sa kreativ jeni dhe shpresojmë të arritni qëllimin tuaj. 

Ne anën tjetër nëse ndonjëri nga ju jeton në Orlando, Florida dhe do të jetë pjesë e kësaj konference, atëherë ju keni mundësi të fitoni një V-Rod Muscle nga Harley Davidson.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama