Humbni peshe duke shkruar

Humbni peshe duke shkruar
Sipas një studimi të Greenwich Hospital në SHBA, të shkruash në një ditar mund të jetë zgjidhja më praktike, e thjeshtë dhe efikase për të humbur në peshë. Shpesh gjejmë zgjidhjet nga më të vështirat për të humbur në peshë, duke nisur që nga tabletat “magjike”, deri tek seancat e pafundme gjimnastike. Por, siç ndodh shpesh herë, zgjidhja është në dorën tonë.

Sipas një studimi të Greenwich Hospital në SHBA, të shkruash në një ditar mund të jetë zgjidhja më praktike, e thjeshtë dhe efikase për të humbur në peshë. “Të mbash një ditar dhe të shkruash në të, është njësoj sikur bën një ushtrim, do t’ju ndihmojë të humbni në peshë, nëse shkruani në vazhdimësi”, shprehet doktori i këtij studimi, Kristofer Mosunik. Nuk është rastësi që dietat e ndryshme këshillojnë mbajtjen e një ditari, pasi shton mundësitë për humbjen në peshë.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama