Himare makines se holandezeve iu vidhen gomat

Himare, makines se holandezeve iu vidhen gomat

Në rrjet po qarkullon një foto e bërë sot në Himarë, ku shihet një Mercedes që i përket 2 turistëve hollandezë dhe që mendohet se i kanë vjedhur gomat gjatë natës.

Pas ngjarjes tragjike me turistët çekë, kjo do të ishte me të vërtetë një tjetër histori shumë e shëmtuar nëse konfirmohet si e vërtetë.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama