Harta e Anglise tani ngjan si Maggie Simpson

Harta e Anglise tani ngjan si Maggie Simpson

Ka qenë një natë për t’u harruar ajo për Laburistët në Britaninë e Madhe. Konservatorët shënuan një fitore tej pritshmërive. Por fituesit e mëdhenj ishin nacionalistët e SNP në Skoci. Kjo ka bërë që harta e Anglisë të bëhet e verdhë në pjesën e Skocisë dhe blu në jug të saj, me disa njolla të kuqe.

Kjo ka nxitur humor online. Disa thonë se tani harta e Anglisë i ngjan personazhit Maggie Simpson të serialit shumë të ndjekur “Simpsonët”.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama