Hajduti me i sjellshem ne bote

Hajduti me i sjellshem ne bote

Një hajdut i pastrehë është emërtuar nga mediat australiane si hajduti më i sjellshëm në botë. Ai u fut në makinën e Bert Palin, 82 vjeç, dhe i mori prej andej një batanije. Makinës nuk iu shkaktua ndonjë dëm.

Më pas hajduti e ktheu batanijen me shënimin: “Përshëndetje, ua mora borxh batanijen tuaj përpak pasi kisha ftohtë dhe nuk kisha ku të shkoja”. Në fund, ai shkruante: “PS. Batanija të shkakton kruarje”. Palin thotë se pas kësaj, ai e lau batanijen.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama