Gruaja djeg aksidentalisht nje shume te madhe parash te fshehura ne sobe

Gruaja djeg aksidentalisht nje shume te madhe parash te fshehura ne sobe

Gruaja ndez sobën për të gatuar dhe nuk e dinte që bashkëshorti kishte fshehur brenda saj një shumë të konsiderueshme parash që përkthehen në 40 mijë euro. Të gjithë kursimet e jetës u dogjën pasi gruaja kineze e harroi ‘kasafortën’ e bashkëshortit të saj.

Zyrtarët kanë mundur që të shpëtojnë një të katërtën e kartëmonedhave dhe pjesa tjetër e tyre nuk ka më vlerë.

Burri dhe gruaja , siç raporton Daily Mail, kanë një ndërmarrje të vogël ndërtimi dhe me ato para duhet të paguanin punonjësit. Tani gruaja është tërësisht e shkatërruar.


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama